شماره تماس: ۶۷۸۹ ۳۴۵ ۰۹۱۲
ساعت کاری: هر روز ساعت ۱۲ الی ۲۱

وبلاگ

شیلنگ

 

شیلنگ ها و اتصالات در انواع و کاربرد های مختلفی در بازار وجود دارند. معمولا از لاستیک های عایق بندی شده تشکیل می شوند و جنس آن ها معمولا از نوع پلی اتیلن می باشد. وظیفه ی اصلی آن ها این است که در فشارهای بسیار بالا و در محیط های دشوار کار انتقال را به درستی و با ایمنی کامل انجام دهند.

برای خرید این ابزار باید به مواردی مانند فشار وارد بر شیلنگ، اندازه و سازگاری شیمیایی آن توجه کرد. از انواع پرکاربرد آنها می توان به شیلنگ صنعتی، فشار قوی، پنوماتیک و هیدرولیک اشاره کرد. در ادامه به بررسی هر یک از انواع شلنگ ها می پردازیم.

 

کاربرد شلنگ

شیلنگ ها در موارد گوناگونی کاربرد دارند که از مهم ترین آن ها می توان به انتقالات سیالات مانند روغن، آب و هوا اشاره کرد. شلنگ های صنعتی در صنایع بزرگ همچون نفت و گاز، دریایی، شیمیایی، راه سازی و مواد غذایی نیز کاربرد فراوانی دارند و در کنار پمپ هیدرولیک، شیر برقی هیدرولیک، شیر برقی و… به کار می روند.

 

انواع شیلنگ ها

شیلنگ پنوماتیک:

شیلنگ پنوماتیک در دو نوع خشک و انعطاف پذیر وجود دارد که برای انتقال هوای دستگاه های صنعتی کاربرد دارد. هم چنین در انواع کمپرسور ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد. جنس آن ها معمولا از نوع ترموپلاستیک است. در اندازه های متفاوتی نیز ساخته می شود که از پر کاربرد ترین آن ها می توان به پنوماتیک 4، 6، 8 و 10 اشاره کرد. معمولا نوع پنوماتیک از پلی اورتان، پلی آمید و پلی اتیلن تشکیل می شود. از مزایا استفاده از شلنگ پنوماتیک می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • در مقابل اتش سوزی مقاومت بالایی دارد
  • عمر مفید آن طولانی است
  • ضد ارتعاش است
  • در مقابل فشار بالا و هم چنین سایش نیز از مقاومت بالایی برخوردار است.

 

شیلنگ هیدرولیک:

شیلنگ هیدرولیک بر اساس صنعتی که مورد استفاده قرار می گیرند، انواع مختلفی دارند. از آن ها بیشتر برای عبور مواد شیمیایی، مواد نفتی و مواد روغنی استفاده می کنند. البته لازم به ذکر است که هر یک از آن ها از فشار متفاوتی برخوردار هستند. معمولا نوع هیدرولیک از جنس لاستیک مصنوعی است. جنس ارتجاعی لاستیکی که در ساخت این نوع شلنگ استفاده شده است سبب می شود که برای ایجاد ویژگی تحمل فشار، لایه های تقویت کننده به دور آن پیچیده شوند. این لایه ها می توانند از جنس نخ یا سیم فولادی باشند.

راهنمای خرید شیلنگ هیدرولیک:

  • قطر: توجه به قطر خارج و داخل به یک اندازه مهم است. بر اساس نیاز خود به اندازه قطر آن حتما دقت کنید.
  • نوع حرارت مواد و مایع عبوری: به این نکته توجه شود که برای عبور مایعات با دمای بالا حتما از شیلنگ های مناسب اینکار استفاده کنید.
  • جنس مایع: مایعاتی که از جنس شیمیایی و اسیدی هستند را از شلنگ های پلاستیکی و عبوری نمی توان عبور داد.

 

فشارقوی:

این شلنگ فشار قوی در انتقال سیالاتی که از فشار بالا برخوردار هستند استفاده می شود. از طریق افزودن لایه های بافته شده به مقاومت این نوع اضافه می شود. مزایای استفاده از آن ها را می توان در وزن سبک، انعطاف پذیری بالا و کیفیت بالای ساختاری نام برد. آن ها معمولا از سه لایه تشکیل می شوند که جنس لایه اول از لاستیک، لایه دوم از فولاد و لایه اخر نیز از دوباره از جنس لاستیک است.

 

انواع شیلنگ فشار قوی

این مدل بر اساس طول، قطر و مقاومت آن تقسیم بندی می شود. معمولا بیشتر از قطرهای 6 و 8 میلی متری استفاده می شود که نوع اول در فشار 210 باری و نوع دوم تا فشار 400 بار را نیز تحمل می کند. طول انواع آن را هم می توان با طول 10، 15، 20، 25 و 30 متری تقسیم بندی کرد.

 

روغن:

برای انتقال سوخت و روغن از شیلنگ روغن می توان بهره گرفت. مزایای آن ها در حساسیت فوق بالای آن است و انتقال روغن با امنیت کامل انجام می شود. مقاومت آن نیز بسیار بالا بوده و در شرایط دشوار نیز کارایی مناسبی دارد. جنس آن معمولا از نوع چرم مصنوعی و فلز است. به دلیل عدم تغییر سوخت در دمای بالا یا عدم پایین آمدن انعطاف پذیری آن در دماهای پایین، در بین مصرف کنندگان از محوبیت بالایی برخوردار است.

 

شیلنگ  صنعتی

برای انتقال مایعات با فشار کاری بالا معمولا از شیلنگ صنعتی استفاده می شود. انواع این نوع به سه دسته تک لایه سیم، دو لایه سیم و آبنما فنر دار تقسیم می شود. تفاوت بین نوع هیدرولیک و صنعتی در این است که صنعتی با فشار پایین تری نسبت به هیدرولیک عمل می کند.
مزایای استفاده از شلنگ صنعتی در این است که در برابر آتش و مواد شیمیایی مقاومت بالایی دارد و هم چنین از ماندگاری بالایی نیز برخوردار است.]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های تازه

محصولات

محصولات مشاهده شده

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.
فروشگاه
علاقه مندی ها
0 موارد محصول
حساب کاربری من